'; Više o nama - BPI | Institut za bezbednost i preventivu inženjering
background
Bezbednosni inženjering d.o.o.

O nama

01

02

03

01

02

03

04

05

VIŠE O NAMA

Za poslove koje obavlja, "Institut za bezbednost i preventivni inženjering" d.o.o, Novi Sad poseduje neophodne licence, ovlašćenja i akreditacije, dok je kvalitet usluga koje pruža garantovan primenom sistema menadžmenta koji je usklađen sa zahtevima standarda ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17025 i CEN/TS 15675.

Najveću vrednost koju posedujemo predstavlja visoko obrazovan, iskusan i posvećen kadar, pretežno stručnjaci iz oblasti mašinstva, elektrotehnike, zaštite na radu, građevine, zaštite životne sredine, tehnologije i hemije.

Tokom godina rada i postojanja, Institut se pozicionirao u sam vrh privrednih subjekata koji pružaju usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, zaštite od požara i kvalitetom svojih usluga, kao i zadovoljstvom korisnika, postao prepoznatljiv na tržištu.

"Institut za bezbednost i preventivni inženjering" d.o.o, Novi Sad je opredeljen na unapređenju metoda rada i poslovanja, kao i implementaciju novih tehnoloških rešenja i opreme koje nameću savremeno poslovanje i potrebe privrede.

Organizovanje poslova iz delatnosti "Instituta za bezbednost i preventivni inženjering" d.o.o, Novi Sad sprovodi se u okviru:

SEKTORA TEHNIČKIH POSLOVA – za obavljanje stručnih poslova u okviru registrovane delatnosti u oblastima bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, zaštite od požara i planiranja i izgradnje.

LABORATORIJE – posebna organizaciona celina u okviru InstitutaBPI, nezavisna od ostalih organizacionih celina u cilju obezbeđenja potpune neutralnosti i nepristrasnosti u toku sprovođenja zahtevanih ispitivanja iz obima akreditacije Laboratorije za ispitivanje.

KONTROLNOG TELA – posebna organizaciona celina u okviru InstitutaBPI, nezavisna od ostalih organizacionih celina u cilju obezbeđenja potpune neutralnosti i nepristrasnosti u toku sprovođenja zahtevanih kontrolisanja iz obima akreditacije Kontrolnog tela.

SEKTORA PRAVNIH, ZAJEDNIČKIH I KOMERCIJALNIH POSLOVA – za obavljanje pravnih, komercijalnih, stručnih, administrativnih i pratećih poslova.

SEKTORA FINANSIJSKIH POSLOVA – za obavljanje finansijskih, računovodstvenih i srodnih poslova;